Euro GrupClean Products relansează brandul 100% românesc al produselor de curăţenie STELA, dupa 100 de ani, dezvoltând gama de produse pe piaţa zonei en-gros din România.

STELA a fost fondată la sfârşitulsecolului al XIX-lea de către Iulius Hoffmaier, principalul obiect de activitate fiind producţia de săpun. După cel de-al doilea război mondial, în1948 , firma a fost naţionalizată. Redeschisă ca fabrică retehnologizată în anul 1975, devine principalul producător de săpun şi prima fabrică cu vapor din România. La inceputul anilor 90, fabrica a fost privatizată iar din anul 2003 trendul de dezvoltare economică va determina schimbarea activităţii.

7Euro GrupClean Products preia marca STELA şi echipa de chimişti formată de generaţii în fosta fabrică STELA, precum şi “reţetele de succes” ale produsului.În numai 1 an, au reuşit să construiască o nouă fabrică care să pună în valoare experienţa cumulată de peste 100 de ani, printr-o nouă gamă de produse.

“Brandul naţional STELA este un proiect de suflet pe care l-am preluat şi îmbunătăţit considerabil, dorind să ducem mai departe adevăratele valori autentice ale României. Am investit în construirea unei fabrici ultra-moderne, dotări performante şi echipamente de lucru de ultimă generaţie pentru extinderea şi inovarea produselor marca Stela, reuşind să pregătim o gamă variată de detergenţi profesionali destinaţi zonei en-gros (detergent lichid de vase, detergent de pardoseli, balsam şi înălbitor pentru rufe, săpun lichid de mâini, detartranţi şi mulţialţi detergenţi specifici), pe care am lansat-o pe piaţă. STELA by Euro GrupClean Products va fi propagată la nivel naţional şi perspectivele extinderii pe piaţa externă sunt principalele obiective pe care le-am targetat anul acesta”, a declarat Marius Pordea, Director General EGCP.

Despre Euro GrupClean Products

Compania Euro Grup Clean Products a fost înfiinţată la începutul anului 201010, cu scopul de a oferi sectorului cleaning de pe piaţa din România, nu doar o gamă vastă de produse specifice, dar totodată soluţii şi servicii eficiente în acest domeniu. Având o ascensiune continuă în toţi aceşti ani,Euro Grup Clean Products a ajuns unul dintre cei mai importanţi integratori de servicii  în acest sector pe piaţa de profil din România, reuşind să dezvolte un portofoliu important de clienţi din toate domeniile de activitate (industrie, învăţământ, sănătate, turism, etc).

Portofoliul de produse cuprinde o gamă vastă de detergenţi profesionali biodegradabili (producţie proprie conform normelor în vigoare impuse de UE), produse hoteliere, accesorii pentru curăţenie, articole de menaj, consumabile saci şi hârtie, dispensere hârtie şi săpun, etc). Compania a dezvoltat colaborări însemnate atât cu producători de renume din Italia, Spania, Danemarca, Polonia, etc, dar şi cu importanţi producători autohtoni.

14

Ca şi importator exclusiv, Euro Grup Clean Products a reuşit să introducă cu succes pe piaţa din România, echipamente profesionale de curăţenie şi aspiratoare profesionale de laCOMAC-TMB, aparate profesionale de spălat cu presiune de la  COMET (gama MERCURY) şi aparate profesionale de spălat scări rulante de la DUPLEX, toţi producători italieni, de talie internaţională.

Contact:

0374.202.490/491/492

office@egcp.ro

www.egcp.ro

www.stelaromania.ro

Euro GrupClean Products relansează STELA în România după 100 de ani (P)