Evolutiile economice din ultimii ani au condus la cresterea semnificativa a volumului de firme active in facility management-ul profesional din afara Capitalei, cu precadere in mari centre urbane precum Cluj Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov sau Constanta. In aceste zone isi desfasoara activitatea peste 25% din firmele specializate in servicii de property & facility management, sau 20% din cele de curatenie profesionala, la nivelul intregii tari.

tenrom_logoIata de ce, ca organizatie nationala, reprezentativa a intregului corp profesional din domenul FM romanesc, ROFMA a decis ca a sosit momentul sa « mearga pe teren », in afara Bucurestiului,  intr-un centru urban cu o dezvoltare semnificativa a sectorului nostru si anume Cluj Napoca. Acest important centru economic din inima Transilvaniei cunoaste o dinamica remarcabila a dezvoltarii imobiliare, pe toate segmentele sale si se afla pe locul secund, dupa Bucuresti, in ceea ce priveste numarul de firme si volumul de afaceri al acestora in servicii externalizate de facility management.

Suntem, deci, bucurosi sa anuntam organizarea, a primului eveniment ROFMA in afara Bucurestiului, realizat cu sprijinul Tenrom Cleaning Solutions in data de 1 octombrie 2015, la Cluj Napoca – workshopul   „FM profesionist in intreaga tara – ROFMA intalneste Transilvania”.

Acest workshop de o zi va avea urmatoarea tematica generala:

–       Prezentarea ROFMA. Obiective, activitate, proiecte

–       Piata de facility management din Romania. Statistici si tendinte

–       Piata muncii si competentele in FM-ul romanesc.

–       FM sustenabil

–       Noutati legislative in FM-ul romanesc

Profilul participantilor: Property si facility manageri, manageri de firme de FM sau alte servicii suport, reprezentanti de firme distribuitoare de echipamente si solutii pentru cladiri, alti specialisti si profesionisti in FM.

Data si locul de desfasurare a evenimentului.
1 octombrie 2015, Cluj Napoca, Hotel Grand Napoca, sala Ambasador

Program.
09.30 – 10.00   Inregistrarea participantilor
10.00 – 11:30   Sesiunea 1 –  Prezentari si dezbatere:
11:30 – 12:00   Pauza de cafea
12:00 – 14:00   Sesiunea 2 – Prezentari si dezbatere

14:00 – 15.00    Working lunch

 

Formular de participare

Participarea este gratuita, atat pentru membrii ROFMA, cat si pentru firmele si profesionistii interesati sa participe si sa se intalneasca la Cluj cu reprezentantii comunitatii FM din Transilvania, fie ca sunt furnizori de servicii sau beneficiari.

Va stam la dispozitie pentru orice detaliu sau informatie suplimentara, precum si pentru inscrieri. In acest sens, va rugam sa ne contactati  la tel. 0733 73 23 58 sau 0745 78 76 78; email: cristian.vasiliu@rofma.ro

Cu stima,

Cristian Vasiliu
Director General ROFMA

Descarca aici formularul de participare

Sursa: www.rofma.ro

PRIMUL EVENIMENT ROFMA LA CLUJ NAPOCA – WORKSHOPUL „FM PROFESIONIST IN INTREAGA TARA – ROFMA INTALNESTE TRANSILVANIA”