Daca stiti exact ce cautati prin externalizarea serviciilor de curatenie trimiteti-ne solicitarea dvs. la office@lucateam.ro! Daca nu stiti si aveti nevoie de ajutor, sunati la 0757 462 862 si impreuna stabilim o vizionare a spatiului dvs.

Etapele spre rezolvarea problemelor de curatenie sunt:

 1. Sunati si vom programa de comun acord vizionarea spatiului
 2. Vom analiza spatiul si vom identifica nevoile clientului in functie de bugetele alocate si cerintele speciale etc.
 3. Transmitem propunerea tehnica si financiara pe care ulterior o vom discuta pentru a ajunge la un numitor comun
 4. Dupa semnarea contractului de prestari servicii, se va interveni cu o igienizare totala, ulterior implementand planul de igiena devoltat pentru fiecare locatie

Modalitatea de lucru, solutiile profesionale utilizate, disciplina angajatilor, confidentialitatea, timpul de lucru redus sunt doar cateva aspecte importante care ne recomanda de peste 10 ani in acest domeniu.

Ne alegem cu mare atentie personalul, il perfectionam si calificam la locul de munca iar apoi il introducem in echipa care urmeaza sa va calce pragul locuintei dumneavoastra. „Asta nu inseamna ca noi nu avem probleme de personal, dar, incercam sa le rezolvam intern, de urgenta, fara a afecta activitatea cientilor”

Servicii curatenie de intretinere se imparte in mai multe categorii:

 • Curatenie dupa renovare sau constructor
 • Curatenia de intretinere sau preventiva permanenta
 • Curatenia generala sau corectiva ocazionala
 • Curatenia personalizata in care se presteaza doar anumite servicii

Toate operatiunile sunt planificate in detaliu, toti angajatii LucaTeam Group SRL desfasoara activitatiile zilnice dupa planul de curatenie intocmit la semnarea contractului de prestari servicii, supervizorii sunt in permanenta in contact cu agentii de curatenie pentru a prevenii eventuale probleme.

Serviciile de curatenie le desfasuram in Judetul Alba (Firma de Curatenie Alba Iulia, Firma de Curatenie Sebes, Firma de Curatenie Aiud, Firma de Curatenie Teius, Firma de Curatenie Cugir, Firma de Curatenie Ocna Mures), in Judetul Arges (Firma de curatenie Pitesti, Firma de curatenie Curtea de Arges, Firma de curatenie Campulung, Firma de curatenie Mioveni), in Judetul Cluj (Firma de Curatenie Cluj Napoca, Firma de Curatenie Turda, Firma de Curatenie Dej, Firma de Curatenie Floresti, Firma de curatenie Gherla), in Judetul Hunedoara (Firma de curatenie Deva, Firma de Curatenie Hunedoara, Firma de curatenie Petrosani, Firma de curatenie Simeria, Firma de curatenie Hateg), in Judetul Sibiu (Firma de Curatenie Sibiu, Firma de Curatenie Medias, Firma de Curatenie Dumbraveni, Firma de curatenie Cisnadie)!

Pentru informatii sau oferta de pret suna-ti acum la 0757 462 862

Servicii curatenie de intretinere si generala

Curatenie de intretinere

Servicii de curatenie persoane juridice

Inca de la prima intalnire, identificam nevoile clientilor, venim cu propuneri concrete care sa reduca costurile si sa creasca calitatea curateniei.

In definitiv un spatiu curat si un ambient placut la locul de munca, creste productivitatea angajatiilor. Impreuna dezvoltam planul de igiena, fiecare operatiune este supervizata de persoane calificate in industria de curatenie.

Curatenie de intretinere

Servicii de curatenie persoane fizice

Nu aveti timp de curatenie? Vreti sa va relaxati si sa aveti timp mai mult de familie, prieteni sau chiar de dumneavoastra?

LASATI CURATENIA in grija noastra! Curatam apartamente, case sau doar geamuri, canapele, mochete sau doar dezinfectat baile sau degresat bucataria! Suna-ne acum pentru a stabilii o intalnire cu unul dintre agentii nostrii!

Preturile pentru serviciile de curatenie de intretinere se stabilesc in functie de mai multi factori printre care:

 • Suprafata totala a spatiului;
 • Frecventa operatiunilor;
 • Numarul de corpuri din spatiu (Mobilier, aparatura, birouri, mese si scaune etc.);
 • Numarul de agenti de curatenie;
 • Cerintele clientilor;

Principalele operaţiuni cuprinse in curăţenia de intreţinere sunt:

 • Aerisirea incăperilor;
 • Udarea plantelor;
 • Colectarea/evacuarea gunoiului şi înlocuirea sacilor menajeri;
 • Despăienjenirea şi desprăfuirea pereţilor;
 • Spalarea si dezinfectarea grupurilor sanitare;
 • Spalarea pardoselilor;
 • Spalarea usilor de la intrare in birouri sau casa;
 • Măturarea/aspirarea căilor de acces;
 • Aspirarea mochetelor;
 • Curăţarea prin ştergere manuală regim semiumed/uscat a suprafeţelor din Inox, PVC, PAL, PFL (ex.:mobilier birouri, uşi, tocuri geam, balustrade, prize şi  întrerupătoare, calorifere, etc)

Detergenti profesionali pentru curatenia de servicii profesionale de curatenie de intretinere recomandate de noi:

  • Detergent universal Kiehl Claroline Universal
  • Detergent intensiv pentru geamuri si suprafete – Kiehl Tornado
  • Detergent de curatare si polisare a mobilierului Clover Swift
  • Detergent profesional Buzil G 481 Blitz-Citro
  • Detergent Suprafete Multiple pentru Interior Clover Cleanit
 • Detergent profesional Buzil G 235 Unibuz
Informatii utile despre curatenie de intretinere

Ce avantaje are clientul prin externalizarea serviciilor de curatenie?

SCAPATI DE PROBLEMA „FEMEII DE LA CURATENIE”. Compania de curatenie raspunde de agentul de curatenie, compania este obligata sa il instruiasca si sa raspunda de spatiul dvs. pe toata perioada de lucru.

O firma de curatenie detine echipamente profesionale pentru toate tipurile de operatiuni si pentru toate suprafetele, aspiratoare mediul umed uscat, aspiratoare pentru spalat mochete, masini pentru spalat pardoseli, ustensile de geamuri si altele.

Firma de curatenie dezvolta un plan de igiena cu ajutorul caruia angajatii au sarcini bine definite, timp de lucru exact si sunt supervizati in permanenta.

La ce frecventa se recomanda curatenia de intretinere?

Depinde de tipul spatiului, daca este casa de locuit sau spatiu de birouri sau spatiu comercial sau hala de productie etc.

De asemenea depinde de numarul de persoane sau de angajati care locuiesc sau isi desfasoara activitatea in acel spatiu.

Modalitatea noastra de lucru este simpla, initial identificam nevoile clientului si apoi venim cu propuneri!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress

Site optimizat pentru:

CURATENIE www.lucateam.ro, www.curateniepitesti.com, Curatenie, Servicii de curatenie, Firma de curatenie Alba Iulia, Firma de curatenie Pitesti, Firma de curatenie Cluj Napoca, Firma de curatenie Sibiu, Firma de curatenie Brasov, Firma de curatenie Deva, facility management, Servicii integrate, Spalat geamuri, Curatenie generala, Curatenie de intretinere, Curatenie industriala, Curatenie dupa constructor, Curatenie casa, Curatenie apartamente, Produse curatenie, Echipamente curatenie, Masini curatenie, Utilaje curatenie, Masini maturat, Detergenti profesionali, Dezinfectanti, Ustensile curatenie

SPALATORIE COVOARE SI TAPITERII AUTO, Spalatorie covoare Alba Iulia, Spalatorie covoare Pitesti, Spalat covoare, Spalat mochete birouri Cluj Napoca, Curatatorie covoare Deva, Curatat covor Brasov, Preturi spalat covoare Sebes, Tarife spalaorie covoare Arad, Cat costa spalat covor Sibiu, Spalat covoare Valcea, Spalatorie covoare Mioveni, Spalatorie covoare Timisoara, Spalatorie covoare Arad, Spalatorie covoare Oradea, Spalat tapiserie auto, Spalat interior masina, Spalat camioane, Spalat interioare auto, Preturi curatat tapiterie, Curatat canapele, Spalat canapea, Spalat paturi, Tarife spalatorie

DEZINSECTIE SI DERATIZARE www.deratiserv.ro, Servicii dezinsectie Pitesti, Servicii deratizare Alba Iulia, Combatere daunatori Cluj Napoca, Gandaci, Termite, Paianjeni, Furnici, Muste, Goange, Tantari, Animale salbatice, Soareci, Sobolani, Rozatoare, Substante , tratamente fitosanitare, DDD, pret dezinsectie, pret deratizare, dezinfectie, daunatori, cum scap de goange, cum scap de soareci, deratizare Alba Iulia, dezinsectie Alba Iulia

SPATII VERZI Arhitectura peisagistica, servicii spatii verzi, intretinere spatii verzi, tuns gazon, tuns iarba, amenajari peisagere, toaletat copaci, toaletare arbori, proiectare si executie gradini, plantari material dendrologic, arbusti, arbori, flori anuale, flori perene, pomi fructiferi, trandafiri si alte plante de gradina, gazonare - montare rulouri de gazon, gazonare prin insamantare;