Vrei o masina curata si igienizata? Vrei o tapiterie impecabila? SUNA acum la 0757 462 862 si programeaza masina ta ACUM!

Oferim servicii profesionale de spalare tapiserie auto, autocamioane, autobuze si autotrenuri. Serviciile de spalatorie tapiserii auto le desfasuram la sediul companiei noastre sau la domiciului clientului sau sediul firmelor in cazul persoanelor juridice.

Pentru curatarea tapiseriei scaunelor si a banchetelor utilizam solutii profesionale menajante cu suprafetele tapisate, detergenti pentru pete, solutii pentru scoaterea gumei de mestecat si solutii profesionale pentru suprafetele din plastic sau metal.

Dupa fiecare masina spalata ne asiguram ca nu mai apar pete sau diferente de culoare in tapiserii, scoatem fumul de tigara din plafonul masinii astfel lasand un miros proaspat si placut.

Solutii profesionale pentru curatarea tapiteriei, petelor si scoaterea gumei de mestecat:
  • Detergent injectie extractie mochete Clover Comet
  • Detergent pete mochete Clover Sas 20
  • Solutie pentru indepartat guma de mestecat Clover Detak
  • Detergent profesional Buzil G 476 Optiflor top
  • Indepartarea petelor din covoare – Kiehl Carp Deta
  • Detergent profesional Buzil G 502 BUZ-POINT
  • Detergent de injectie-extractie – Kiehl Carpasol
Informatii utile despre spalarea tapiteriilor

Care este diferenta intre spalatul tapiteriei de catre o firma sau in regim propriu?

Niciodata un detergent din retail nu va face ce face un detergent profesional special creat pentru curatarea interioarelor la masini.

Diferenta dintre spalatul masinii acasa si printr-o firma specializata, consta in echipamentele profesionale (aspiratoare profesionale) si detergentii concentrati.

Este foarte important ca tapiteria sa se aspire uscat foarte bine inainte de spalare si clatirea cu aspirator injectie-extractie pentru extragerea murdariei din interiorul tapiteriei.

Cat dureaza spalarea unei masini si uscarea?

Durata efectiva a curatarii depinde de mai multi factori. In primul rand tipul de operatiune, spalare completa sau partiala, apoi gradul de murdarie, tipul de autovehicul.

Durata uscarii depinde in special de anotimp si temperatura, daca este vara si soare poate dura intre 2 si 4 ore sau poate dura si peste 24 de ore daca este toamna sau iarna.

Recomandam uscarea tapiteriei in mod natural!

Cat de des se recomanda spalarea tapiteriei la masini?

Nu exista o regula, in mod normal cand se murdareste. Depinde foarte mult care este destinatia masinii. Daca este o masina folosita la firma si managerul doreste ca masinile sa fie curate pe interior se poate spala de doua ori pe an. La inceputul primaverii si mijlocul toamnei.

Serviciile de spalare tapiterii auto le desfasuram in Judetul Alba (Firma de Curatenie Alba Iulia, Firma de Curatenie Sebes, Firma de Curatenie Aiud, Firma de Curatenie Teius, Firma de Curatenie Cugir, Firma de Curatenie Ocna Mures), in Judetul Cluj (Firma de Curatenie Cluj Napoca, Firma de Curatenie Turda, Firma de Curatenie Dej, Firma de Curatenie Floresti, Firma de curatenie Gherla), in Judetul Arges (Firma de curatenie Pitesti, Firma de curatenie Curtea de Arges, Firma de curatenie Campulung, Firma de curatenie Mioveni), in Judetul Hunedoara (Firma de curatenie Deva, Firma de Curatenie Hunedoara, Firma de curatenie Petrosani, Firma de curatenie Simeria, Firma de curatenie Hateg), in Judetul Sibiu (Firma de Curatenie Sibiu, Firma de Curatenie Medias, Firma de Curatenie Dumbraveni, Firma de curatenie Cisnadie)!

Pentru informatii sau oferta de pret suna-ti acum la 0757 462 862

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress

Site optimizat pentru:

CURATENIE www.lucateam.ro, www.curateniepitesti.com, Curatenie, Servicii de curatenie, Firma de curatenie Alba Iulia, Firma de curatenie Pitesti, Firma de curatenie Cluj Napoca, Firma de curatenie Sibiu, Firma de curatenie Brasov, Firma de curatenie Deva, facility management, Servicii integrate, Spalat geamuri, Curatenie generala, Curatenie de intretinere, Curatenie industriala, Curatenie dupa constructor, Curatenie casa, Curatenie apartamente, Produse curatenie, Echipamente curatenie, Masini curatenie, Utilaje curatenie, Masini maturat, Detergenti profesionali, Dezinfectanti, Ustensile curatenie

SPALATORIE COVOARE SI TAPITERII AUTO, Spalatorie covoare Alba Iulia, Spalatorie covoare Pitesti, Spalat covoare, Spalat mochete birouri Cluj Napoca, Curatatorie covoare Deva, Curatat covor Brasov, Preturi spalat covoare Sebes, Tarife spalaorie covoare Arad, Cat costa spalat covor Sibiu, Spalat covoare Valcea, Spalatorie covoare Mioveni, Spalatorie covoare Timisoara, Spalatorie covoare Arad, Spalatorie covoare Oradea, Spalat tapiserie auto, Spalat interior masina, Spalat camioane, Spalat interioare auto, Preturi curatat tapiterie, Curatat canapele, Spalat canapea, Spalat paturi, Tarife spalatorie

DEZINSECTIE SI DERATIZARE www.deratiserv.ro, Servicii dezinsectie Pitesti, Servicii deratizare Alba Iulia, Combatere daunatori Cluj Napoca, Gandaci, Termite, Paianjeni, Furnici, Muste, Goange, Tantari, Animale salbatice, Soareci, Sobolani, Rozatoare, Substante , tratamente fitosanitare, DDD, pret dezinsectie, pret deratizare, dezinfectie, daunatori, cum scap de goange, cum scap de soareci, deratizare Alba Iulia, dezinsectie Alba Iulia

SPATII VERZI Arhitectura peisagistica, servicii spatii verzi, intretinere spatii verzi, tuns gazon, tuns iarba, amenajari peisagere, toaletat copaci, toaletare arbori, proiectare si executie gradini, plantari material dendrologic, arbusti, arbori, flori anuale, flori perene, pomi fructiferi, trandafiri si alte plante de gradina, gazonare - montare rulouri de gazon, gazonare prin insamantare;