Vrei o masina curata si igienizata? Vrei o tapiterie impecabila? SUNA acum la 0757 462 862 si programeaza masina ta ACUM!

Oferim servicii profesionale de spalare tapiserie auto, autocamioane, autobuze si autotrenuri. Serviciile de spalatorie tapiserii auto le desfasuram la sediul companiei noastre sau la domiciului clientului sau sediul firmelor in cazul persoanelor juridice.

Pentru curatarea tapiseriei scaunelor si a banchetelor utilizam solutii profesionale menajante cu suprafetele tapisate, detergenti pentru pete, solutii pentru scoaterea gumei de mestecat si solutii profesionale pentru suprafetele din plastic sau metal.

Dupa fiecare masina spalata ne asiguram ca nu mai apar pete sau diferente de culoare in tapiserii, scoatem fumul de tigara din plafonul masinii astfel lasand un miros proaspat si placut.

Solutii profesionale pentru curatarea tapiteriei, petelor si scoaterea gumei de mestecat:
  • Detergent injectie extractie mochete Clover Comet
  • Detergent pete mochete Clover Sas 20
  • Solutie pentru indepartat guma de mestecat Clover Detak
  • Detergent profesional Buzil G 476 Optiflor top
  • Indepartarea petelor din covoare – Kiehl Carp Deta
  • Detergent profesional Buzil G 502 BUZ-POINT
  • Detergent de injectie-extractie – Kiehl Carpasol
Informatii utile despre spalarea tapiteriilor

Care este diferenta intre spalatul tapiteriei de catre o firma sau in regim propriu?

Niciodata un detergent din retail nu va face ce face un detergent profesional special creat pentru curatarea interioarelor la masini.

Diferenta dintre spalatul masinii acasa si printr-o firma specializata, consta in echipamentele profesionale (aspiratoare profesionale) si detergentii concentrati.

Este foarte important ca tapiteria sa se aspire uscat foarte bine inainte de spalare si clatirea cu aspirator injectie-extractie pentru extragerea murdariei din interiorul tapiteriei.

Cat dureaza spalarea unei masini si uscarea?

Durata efectiva a curatarii depinde de mai multi factori. In primul rand tipul de operatiune, spalare completa sau partiala, apoi gradul de murdarie, tipul de autovehicul.

Durata uscarii depinde in special de anotimp si temperatura, daca este vara si soare poate dura intre 2 si 4 ore sau poate dura si peste 24 de ore daca este toamna sau iarna.

Recomandam uscarea tapiteriei in mod natural!

Cat de des se recomanda spalarea tapiteriei la masini?

Nu exista o regula, in mod normal cand se murdareste. Depinde foarte mult care este destinatia masinii. Daca este o masina folosita la firma si managerul doreste ca masinile sa fie curate pe interior se poate spala de doua ori pe an. La inceputul primaverii si mijlocul toamnei.

Daca masina este pentru familie o spalare pe an este suficienta!

Partajeaza:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress

Site optimizat pentru:

CURATENIE www.lucateam.ro, www.deratiserv.ro, wwww.royalcarpet.ro, curatenie, servicii de curatenie, servicii curatenie, firma de curatenie, firme de curatenie, firma de curatenie sibiu, firma de curatenie alba, servicii curatenie alba iulia, firma de curatenie sebes, firma de curatenie aiud, firma de curatenie blaj, firma de curatenie cugir, firma de curatenie brasov, firma de curatenie cluj napoca, firma de curatenie deva, firma de curatenie deva, firma de curatenie turda, firma de curatenie medias, firma de curatenie sighisoara, firma de curatenie targu mures, firma de curatenie oradea, firma de curatenie targu jiu, firma de curatenie hunedoara, firma de curatenie simeria, facility management, servicii integrate, produse curatenie, echipamente curatenie, masini curatenie, utilaje curatenie, masini salubritate, detergenti, dezinfectanti, ustensile curatenie

SPALATORIE COVOARE SI TAPITERII AUTO www.royalcarpet.ro, spalatorie, spalatorie covoare, spalat covoare, spalat mochete, curatatorie covoare, curatat covor, spalatorie covoare alba iulia, preturi spalat covoare, tarife spalaorie covoare, cat costa spalat covor, spalat covoare alba iulia, spalatorie covoare sebes, spalatorie covoare aiud, spalatorie covoare blaj, spalatorie covoare cugir, spalat tapiserie auto, spalat tapiterie auto, cosmetizare auto, spalat interior masina, spalat camioane, spalat interioare auto, preturi curatat tapiterie, spalatorie pilote, spalatorie perne, spalatorie plapuma, curatat canapele, spalat canapea, spalat paturi, tarife spalatorie, spalatoria royal carpet

DEZINSECTIE SI DERATIZARE www.deratiserv.ro, servicii dezinsectie, servicii deratizare, combatere daunatori, gandaci, termite, paianjeni, furnici, muste, goange, tantari, animale salbatice, soareci, sobolani, rozatoare, substante, tratamente fitosanitare, DDD, pret dezinsectie, pret deratizare, dezinfectie, daunatori, cum scap de goange, cum scap de soareci, deratizare Alba Iulia, dezinsectie Alba Iulia

SPATII VERZI Arhitectura peisagistica, servicii spatii verzi, intretinere spatii verzi, tuns gazon, tuns iarba, amenajari peisagere, toaletat copaci, toaletare arbori, proiectare si executie gradini, plantari material dendrologic, arbusti, arbori, flori anuale, flori perene, pomi fructiferi, trandafiri si alte plante de gradina, gazonare - montare rulouri de gazon, gazonare prin insamantare;